НачалоИзпрати видеоПотребителиЛични данни
Всички референции | Класация на референтите | Включи своя сайт
Ако имате сайт, блог, форум или каквато и да е друга страница в Интернет и искате да я популяризирате, ние ще ви помогнем, при това абсолютно безплатно.

Начините за увеличаване на трафика от сърфиращи в Интернет към Вашата страница са два:
- чрез търсачки, но за целта същите трябва да са Ви иднексирали достатъчно добре и ранка на Вашия сайт в тях да е висок, за да бъдете забележими.
- чрез реклама или ексчейндж (т.е. препратки от други сайтове към Вашия собствен)

Чрез нашата система ние Ви предлагаме и двете!
Ранкът на сайта Ви в търсачките основно се образува от така наречените back links (линкове от други сайтове към Вашия). В нашата система линковете към сайта Ви са представени по начин максимално подходящ за да бъдат индексирани от търсачките, което Ви помага да вдигнете ранка и да се появите по-нагоре в резултати от търсенията.
Директни посещения на потребители от нашия сайт към Вас също са гарантирани, тъй като линковете към Вашата страница ще се появяват на няколко места в нашия интерфейс.

За да се възползвате от нашето предложение единственото, което трябва да направите е да поставите във Вашия сайт линк към видеоклип в clip4e.com. Линк към всяко клипче може да намерите на страницата, на която то бива гледано в полето URL.
Принципът е безкрайно прост, всеки уникален потребител, койте кликне на този линк, бива отчитан при нас. В същия този момент линк към Вашия сайт вече се появява и на нашите страници.
Колкото повече потребители кликнат на линковете, толкова повече Ваши линкове ще има на нашия сайт, а по този начин си гарантирате и повече потребители към Вашия сайт. Процесът е напълно автоматичен, така че не трябва да чакате някой да одобри или постави линка Ви на сайта ни, всичко става моментално.

Освен чрез линкове може да Ви предложим и динамичен банер, чрез който ще направите и страницата, на която го поставите по-атрактивна. Може да промените стиловете на банера, така че максимално добре да пасне на дизайна на Вашата страница.
JavaScript code:
Embed Video MOD за собствениците на PHPBB форуми!
Избрано
Best Fail Girl
Ultimate Boat FAIL Compilation
Breakdance Battle
Border collie - уникални трикове
Best Fails 2012

Copyright © 2003-2023 clip4e.com